ΕΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ
Θεωρείται το παλαιότερο αρτοποιείο της Ελλάδας με πολύ μεγάλη ιστορία, με πολλές διακρίσεις και χρυσά βραβεία σε Διεθνείς Εκθέσεις. Σημείο σταθμός στην ιστορία του φούρνου Αντωνιάδη είναι το 1940, που απενεμήθη Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση της «Μουστοκαρυδόπητας».
Εισαγάγαμε την αρτοπλαστική στη Λάρισα, την τέχνη του να κοσμείς με καλλιτεχνικό τρόπο τα αρτοσκευάσματα. Τη βιτρίνα του καταστήματος κοσμούν και σήμερα καλλιτεχνήματα αρτοσκευασμάτων, κάποια από αυτά, από τη συμμετοχή μας στην πρώτη έκθεση αρτοποιίας το έτος 1970 στο Ζάππειο, όπου και απέσπασε το πρώτο βραβείο.
ΕΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ
Θεωρείται το παλαιότερο αρτοποιείο της Ελλάδας με πολύ μεγάλη ιστορία, με πολλές διακρίσεις και χρυσά βραβεία σε Διεθνείς Εκθέσεις. Σημείο σταθμός στην ιστορία του φούρνου Αντωνιάδη είναι το 1940, που απενεμήθη Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση της «Μουστοκαρυδόπητας».
Εισαγάγαμε την αρτοπλαστική στη Λάρισα, την τέχνη του να κοσμείς με καλλιτεχνικό τρόπο τα αρτοσκευάσματα. Τη βιτρίνα του καταστήματος κοσμούν και σήμερα καλλιτεχνήματα αρτοσκευασμάτων, κάποια από αυτά, από τη συμμετοχή μας στην πρώτη έκθεση αρτοποιίας το έτος 1970 στο Ζάππειο, όπου και απέσπασε το πρώτο βραβείο.
Ο φούρνος Αντωνιάδη, αντιστέκεται στην τυποποίηση και επενδύει στη μοναδικότητα.
Απόδειξη αυτής της φιλοσοφίας είναι το ψωμί αργής ωρίμανσης, με άριστη ποιότητα αλεύρων και παραδοσιακής τεχνικής αρτοποίησης που ακολουθεί ο βραβευμένος φούρνος από το 1871 για να προσφέρει το πιο αυθεντικό, ποιοτικό, παραδοσιακό και χειροποίητο ψωμί της πόλης και τα μίνι σαμπλεδάκια, που αποτελούν επίσης πατέντα της επιχείρησης. Πλέον έχουν τη δική τους πολυτελή συσκευασία δώρου και υπάρχουν επίσης και σε νέες γεύσεις.
Ο φούρνος Αντωνιάδη, αντιστέκεται στην τυποποίηση και επενδύει στη μοναδικότητα.
Απόδειξη αυτής της φιλοσοφίας είναι το ψωμί αργής ωρίμανσης, με άριστη ποιότητα αλεύρων και παραδοσιακής τεχνικής αρτοποίησης που ακολουθεί ο βραβευμένος φούρνος από το 1871 για να προσφέρει το πιο αυθεντικό, ποιοτικό, παραδοσιακό και χειροποίητο ψωμί της πόλης και τα μίνι σαμπλεδάκια, που αποτελούν επίσης πατέντα της επιχείρησης. Πλέον έχουν τη δική τους πολυτελή συσκευασία δώρου και υπάρχουν επίσης και σε νέες γεύσεις.























